normal ke

Harini x rse sngat baby kick .. normal ke ibu2? 18 week

20 Các câu trả lời

Sye ade bce artikel doc tu ckap klau kandungan bawah 25w jgn risau klau x rasa baby aktif gerak ke ape. Sbb sebetulnya pergerakan baby btol2 terasa lepas 25w ke atas. Awal2 tu halus2 je kita rasa sis. Sikit2 je dlm sehari. Sbb tu nurse suruh kira baby kick start 28w normally.

Saya pun pernah masa 18w. Risau sgt sbb selalu baby slalu kick. Sy smpai nk pegi scan tgk baby. Sy mnum air manis, air sejuk, mkn coklat. Pastu 5pm baru rasa dia aktif. Lega sikit. Dia tido lama kot haritu. Kalau risau sis blh pegi scan.

Normal...sy start 18w rasa kick..to kdg org..kdg pg..kdg mlm...now 21w..dah rasa ada masa2 dia kick ada masa dia diam...tido kot😂

Normal baru lg tu,,, sy 26week rasa gelombang laut dlm perut,,, kadang2 terkejut mungking kene kick gan baby dalm perut 🤣

18week kecik lagi yang.. x terasa sangat kalau kick. 20week ke atas baru rasa baby gerak2

normal..masih baru lagi.. yg rse 20mgu ke atas.. sy pn awl2 Xde rse..dlm 6bln bru rse..

Insya Allah normal... Sy pon 20 bru rasa.. 21 lg jelas rasa pergerakan dia...

Normal je dear. Tggu 20+ weeka baru bole rasa kick baby yg agak kuat2.. hehhe..

Week18 dah rasa kick yea. Sy baru masuk 13. Tak sabar nak rasa kena kick..

br2 lg mmg kdg2 kurg aktif sis.. in sha Allah 20wk ke ats dh start aktif..