Penantian delay period.

Harini test upt naik 2 line pekat. Takde simptoms2. Just tgu period dtg, akhirnya terjawab. Syukur selalu.

Penantian delay period.
14 Các câu trả lời

Tahniah sis allahu best nya. Sy dah 9 hari delay period. Perut asyik kembung je. Lps makan mesti rasa mcm nak muntah. Check upt pun negative. Hmmmm. Hrpa ada rezeki sy bulan ni

Congrats kes mcm saya ni tiba2 double line padahal xda simptom smpai skrg dah 9week😊 Alhamdulillah

Alhamdulillah tahniah..sya x delay lagi tpi da dpat 2 lines...alhamdulillah..allahu akbar

Tahniah!!!!!!!!! Due date 2021 ye 💖

alhamdulilah..🤲 tahinah ya...😊

Tahniahhh 👏🏻👏🏻👏🏻

alhamdulillah tahniah jga diri

Alhamdulillah... Tahniah...

Alhamdulillah...tahniah

Alhamdulillah tahniah