keguguran

Harini sy g cek...dh d sahkn keguguran...doc bg masa 2 mggu untk drah tu tuurun...kalo x abis kena cuci... Ad cara x mcm mna nk trunkn sendri supaya sy x kena cuci

27 Các câu trả lời

macam saya juga sis, sya pun pernah kguguran tapi tunggu kputusan darah .elakkan daripada stubuh dan minum ai suam bnyak" kira bpantang juga la, jgn rsau, kalau teputusan negative memang tk kena cuci macam sya dlu sis .

Takziah sis. Sy hari tu pun gugur naturally selepas hampir seminggu dapat detect baby takda heartbeat. Sy banyak berdoa n pujuk anak jika memang bukan rezeki, permudahkan lah urusan sy. Sy xde ambik apa2 or buat apa2..

Pengalaman gugur last year. Saya banyak berjalan. Lepastu saya minum air rebusan sireh. 2 kali minum terus sakit and bleeding. Takperlu dnc sebab dah keluar semua.

saya pun br doktor sahkn keguguran.tp xpyh cuci sbb dah keluar semua..sedih tpi sy redha... skrg masa untuk berpantang..

Sy kantung jatuh sendiri.. G hspital scan doc ckp x yah cuci sb keluar abis smua.. Nie hari ke 7 sy berpantng.. Wktu gugur 8w

5y trước

Boleh minta lagi sis kalau betul betul tak sihat. :)

Saya minggu lepas doc bg seminggu je..tp tak turu last2 kena jugak cuci alhamdullilah tak sakit ..darah je keluar

5y trước

aah macam mana ye sis tahu cuci tu menipiskan rahim?

Blom cuci lgi..kLo bolih sy nk bgi dy trun sendri...doc ckp nk tgok lepS 2 mggu...tp kalo skit sgt...dtg blik

5y trước

Tu lah...sy pon.hrp dy trun.sendri a...x nk cuci kli.kedua...

Sy dlu lps 6 hr turun drh doc buh ubt.. Kluar smua dan xperlu cuci

Pengalaman saya dia pandai turun sendiri tapi kena tunggu lama,

Boleh tanya macam mana tahu da tak ada? Ada bleeding ke apa ke

5y trước

Dh mkn tp x trun...sy xdak rs ap#