Baby songsang

Harini scan dgn doktor pakar baby still songsang.. sekarang 33weeks, risauu 😢 ada tips yg ibu² boleh share x utk baby pusing ke bawah? Lg 3 minggu doktor nk scan balik.. #pleasehelp #firstmum

4 Các câu trả lời

salam sis, boleh tgok ytube, tiktok atau ig ada senaman yg boleh tolong utk turunkan kepala baby ke laluan. boleh cuba usahakan ❤️. semoga dipermudahkan urusan sis yaaa ❤️🤲🏼

time solat boleh sujud lama2 sikit. bercakap dgn baby utk pujok dia pusing. doa byk2 jugak tau😇 sy last time preggy 36wks masih songsang. beranak 38wks, baby dh turun laluan😍

awal lg masih 33 weeks.. ank no 2 dlu 36 37 baru pusing.. 2 mggu skali scan tgk last jumpa doc da pusing da msuk kepala da.. tggu masa je

sujud lama