Scan tak nampak

Harini scan 7w5d tapi kantung tak membesar dari 2 minggu lepas. Takut, mungkin kandungan tak jadi. Ada harapan lagi tak? Sedihnya bila terlalu berharap 😔😢

2 Các câu trả lời

semoga ade rezeki sis, doa byk2😥 mggu ni sy ade repeat scan jgk 7w.. 2mggu lps 5w jgk.. risau sbb sblm ni da 2x gugur 😔

9mo trước

gugur sis, janin xmembesar.. tp thn lps sy mengandung blk lps gugur.. alhamdulillah da slmt bersalin

Sy x pasti nk ckp. sbb dokter shj yg blh buat kputusan n tau Hal sbnar. smoga mommy kuat utk sbrg kmungkinan.