39minggu 3hari perut rasa kena cengkam

harini saya rasa perut saya mengeras dan kadang kadang rasa macam kena cengkam , contraction ke ? saya tanda apa takde lagi buat masa sekarang . tapi cengkam cengkam tuje dok berasa jugak

2 Các câu trả lời

Saya 39w 5d pun perut mengeras betul2. Tapi tanda takde lg. hmm

10mo trước

inshaallah taklama dahtu . saya mengeras malamtu pastu esok pagi macam sakit sakit , saya ajak suami pegi hospital petangtu , diorang check dah 2cm . makin lama makin kuat rasa sakit , pukul 2pagi saya suruh diorang check jalan dah bukak 5cm , terus pegi labour room , 4.26pagi alhamdulillah selamat bersalin . memang saya takde tanda apa apa , hanya contraction pain je yg makin lama mkin kuat . semoga awak pulak dipermudahkan urusan bersalin 🥰