Hari warded

Harini saya akan warded . Due 24/12/2022 . Harini kena serah diri dekat hospital . Doakan baby saya kluar secara normal , sihat dan d permudahkan urusan 🥺 nervous

10 Các câu trả lời

Saya pun due esok 24/12. Tapi baru nak pergi klinik untuk consult dengan doktor. Allah. Nervous rasanya. Moga Allah permudahkan kita semua bersalin. Aamiin

2y trước

Aminnnnn semoga dipermudahkan ibu melahirkan ya ❤️ baby pun selamat d lahirkan .

Insha Allah mommy. Semoga dipermudahkan, lancar & cepat bukaan serta proses bersalin ya. Ibu & baby selamat & sihat sentiasa insha Allah 🤲🏻

2y trước

Aminnnnn . terima kasih doanya ❤️

saya due 22/12 tp baby sedap dok main kt dlm....dokter bg lg seminggu...harap2 sebelum next week dah bersalin la....anak ke 7

semoga dipermudahkan urusan. semoga proses kelahiran baby awak dipermudahkan. sepanjang rasa contraction bykkn berzikir.

2y trước

most wc awak🥰

saya pun 24 ni due tapi doc sruh serah diri 30hb lmbat sgat saya dh tak larat perut besar sakit bdan muntah2..

2y trước

tq ye...

sy warded ,26/12 berharap bby keluar sblum kne serah diri🥺🥺

2y trước

hope dipermudhkn semuanya amin

semoga baby puan keluar secara nornal dan urusan di permudahkan aamiin

Aamiin aamiin. Swmoga dipermudahkan urusan awak & baby 🤲🏻

Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak , keep strong ok

sa esok warded sis,due 24/12,semoga kita dpermudahkan

2y trước

semoga d permudahkan urusan sis ya ❤️❤️ saya skg d hospital . tggu warded dan induce