Ukuran baby

Harini saya 32w4d, tadi pergi checkup KK buat scan ukur kepala baby dah 34w.. normal kee ye? Siapa ada pengalaman? #ingintahu

5 Các câu trả lời

kalau 1-2 minggu takpe sis, saya start 32 weeks kepale baby besar 2 minggu..doc kate ok je..mybe sebab faktor keturunan, mmg suami dan saya kepale besar sikit😅 sekarang dah 34 weeks pon same besar 2 minggu

saya pun ukuran scan pun terlebih weeks sebab baby besar...last2 dokter majukan weeks bersalin saya

2y trước

Kiranya awak bersalin czer ke atau normal tu?

klu xde kne refer pakar, kre ok la tu.. normal.. kdg scan memg lari sikit dr weeks..

normal je lari 1-2mgg

Doktor kata apa?