Sedih

Harini repeat scan kat kk. Doc ckp baby tak jadi. Jumaat ni jumpa pakar O&G. Kena standby baju semua. Tapi naluri ni kuat mengatakan yg janin ada lagi. Korang ada pengalaman x? G scan swasta lepastu nampak janin.

4 Các câu trả lời

Awak da bape minggu??insyallah kalau ade rezeki awak ade tu.. Kalau xde awak jgn sedih2 sgt k.. Insyallah ade rezeki lain nanti.. Ape2 kuatkan semangat k..fikir postive je.. Atau awak boleh pergi scan tmpat lain dgr pendapat doc lain pulak..

Mcm sy dlu g hsptl ...doc kata janin xde dnyutan jntung...suh dtg lg 2 wik..pastu g klnik lain lepas 2 wik..doc kata ada dnyut jntung..nsb xdgr ckp doc.tu..tp mcm sis..try folo.up dkt klinik swsta dlu cmne..

Ritu buat scan melalui perot ke ? Cuba melalui vagina pulak awk mana tau ada rezeki boleh terus nampak

Dah brp minggu sis?