Biasa ke macamni

Harini pergi ambil darah & minum air gula. First ambil darah belah kiri nurse cucuk tak masuk. Disedutnya angin😅 jadi dua kali cocok belah kiri baru jumpa urat. Settle minum air gula lepas 2 jam ambil darah balik. Nurse kata lebam sangat tangan kiri, dia nak ambil kat kanan pula. Sekali kanan pun jadi sama juga macam kiri. Lepastu jd macamni pula. Biasa kee macamni? Helepp haha#seriusnanya

Biasa ke macamni
6 Các câu trả lời

Lebamnye 😵 sy pn kena ccuk byk kli jg sbb x jmpa urat. Mula2 sblh kiri. Lpstu sblh kanan 2x. Lebam manja2. Entah mungkin jnis urat yg suka sembunyi😂. Tp kt tgn terang je npk, bila kt lengan tu yg susahh jumpa.

Normal sis.. Sy tiap2 kali g klinik pun cm nie 😂 Skg sy g klinik siap ckp tgn kanan jew jumpe urat Kiri mmg cucuk mana pun xjumpe hehe

1y trước

Klu xjumpe urat mmg cmtue sis lebam2.. sy first2 amik darah cmtue.. since sy tau ssh nk cr urat tgn kanan, sy bg kiri jew 😂

normal, urat awak susah dapat. sbb tu kiri kanan dia cukuk. kalau senang sekali terus dapat. nnti dia hilang sendiri.

Normal sis, sy masa pregnant ni jadi gini. sblum ni ok je . katanya nurse . hormon awak tgh pregnant.

Untuk orang yang susah nak jumpa urat, cara nurse handle picagari tu normal akan jadi macam tu.

1y trước

Fahammm. Tq!! Legaa😂

normal ja.. dok saja² tu gosok pelahan² bhgian tu nt hilang la lebam tu cepat