HB MAKIN TURUN

Harini masuk 15w. HB 11. Nurse duk bebel hb makin turun. Padahal dah makan utk tingkatkan darah. Kerang, Kekacang, Jambu Batu, Buah Oren, Buah Delima. Hari2 tanpa gagal saya makan semua ni. Kalau sayur, saya makan sayur salad & timun sahaja. Sayur lain saya tak makan. Sbb tu saya ikhtiar ambil semua kt atas tu hari2 sbb saya x mkn sayur lain. Kecuali kerang la, takde la hari2. Dah ambil ubat zat besi dgn cara yg betul. Apa lagi saya perlu buat? Tolong saya semua #firstbaby #pleasehelp #hblow

36 Các câu trả lời

sis cuba jgn ambik hari2 mknan zat besi tu.. kadang badan kita terima ubat tambah darah yg tinggi zat dah.

puan try minum susu kambing karihome untuk ibu mengandung.. alhamdulillah sy minum susu tu je tak pernah bawah 12

11mo trước

Selalu ada jual kat mne.. Range harga?

saya jrg mkn ubat 3 hri nk ke klinik bru mkn iberet naik 11.9 makin naik

Zat besi jgn ambil mse baru ambil milo / kopi. Better mkn sblum Tdo

sy makan maltofer dgn air sunquick. alhamdulillah naik hb.

10mo trước

xperlu sis. sy minum sunquick perisa lemon masam² gitu je. tp ikut tekak laa. kalau xleh telan masam sgt tambahla gula sikit.

try beli sangobion dkat farmasi...