dari hari ke2 smpai hrini sya x puasa.

harini lain macam mual2... padahal da 15mnggu 2 hri... huhuhu... lpas zohor muntah... dah makan, lpas asar pun muntah... dasyat... 🥲 xpe je kan klau sya x berniat puasa.. xboleh dahaga, mesti rsa mual sgt...

2 Các câu trả lời

Sya pon sekarang dh 17 minggu masih ad alahan pagi ii mesti muntah.. dari hari pertama puasa Smpai harini.. Sya xdapat berpuasa.. bila nk cuba puasa perut mengeras pahtu muntah ii..

6mo trước

yaa betul kadang tu Sya mntah Smpai kluar cecair air warna kuning pekat pahitt tu xtahu nak ckp.. lpas muntah tu letih ya amat hehe

takpe. sebab mmg risaukan diri dan kandungan kan. puasa boleh ganti, nyawa tiada ganti. lagipun Islam beri kelonggaran utk ibu mengandung dan menyusu