39weeks6day

Harini Kena chek in..sbb ad gdm... Due 22/10 harap d permudahkan segalanya..selamat kedua nya..aamiin ya mujib #nebes #doakankamiya #ALLAHUAKHBAR

2 Các câu trả lời

inshaAllah aamiin3 ya mujib smoga ibu dan baby selamat n dlm kadaan sehat di permudahkn smua proses melahirkan aamiin3

3y trước

inshaallah... aamiin aamiin aamiin ya rabbal aalamin..mekasih sis..

aminn. InshaAllah semoga dipermudahkan. sy due 23/10 masih xde tnda huhu

3y trước

inshaallah sis.. aamiin ya mujib.. mekasih yer... moga sis juga d permudahkan segala urusan esok.. selamat keduanya