1cm 37w

Harini genap 37w tp pukul 2 pagi sakit dh dtag setiap 10 minit g spital baru buka 1cm. Doc bg balik tp lepas sampai umah sakit makin kerap... Tuggu petag sikit baru nk g spital balik.. Mohon doa dr smue ?

11 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. sy dh selamat bsalin,lepas beberape hari sy g checkup di KK mase 2 rupenye bukaan dh 4cm terus d arah naik ambulans ke hospital smpai hospital bukaan 6cm tp sakit die Allah je y tahu,x dapat control terus teran n lahir baby boy,berat 2.62kg 😄.. Kene jahit sebab koyak dengan sendiri teran bukaan belum 10cm..

4y trước

InSyaAllah.. trime kasih😘

Semoga sis selamat bersalin & dimudahkan dalam urusan. Aaamiinn3. 💚💓👌

Allahumma Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin. 🤲🏻

Semoga dipermudahkan segala urusan..

Semoga dipermudahkan segala urusan

Moga dipermudahkan aamin Ya Allah

Semoga dipermudahkan..

semoga dipermudahkan

Dh bersalin ke mommy

Semoga dpermudahkan