Kantung Kosong

Harini doc sahkan kantung saya kosong. Saya dh nak msk 3months pregnant. Perut pon dah nampak sikit. Y membesar kantung ja. Tapi xda janin. Doc bagi masa 2 minggu untuk kantung tu jatuh sendiri. Lpas dua minggu kalau xjatuh juga doc akan cuci. Boleh bagi tips untuk bagi kantung tu jatuh sendiri dengan cepat? Kalau y pernah ada pengalaman macam saya. Saya nak tanya. Berapa lama awak ambil masa utk pregnant balik. Doc xsuggest sgt kalau dorang y cuci utk anak 1st. Takut nanti rahim cedera then peluang utk mengandung tu lambat. Btw doc xda bagi ubat utk cuci kandungan. Doc cakap gov dah haramkan ubat tu.

18 Các câu trả lời

sabar ye sis.. da try bubt x kot2 ada benda ttp ke.. yela tde bleeding kn

Sis mcm sye .. tapi kantung belum turun lagi . Hmm xde ubatt ..

Try mkn bnda yg tujuan utk ggurkn kndngn .sbb kntung kan 😊

Sis pregnancy test try cek mmg still positif ke even tkde janin?

5y trước

mcm mana nak tahu kantung kosong ? saya masih belum scan lagi . tapi xde bleeding apa2 pun .

Semoga dipermudahkan urusan ye sis Aamiin 🤲🏻

Saya pun sama mcm sis. But sis ada bleeding tak?

Saya turun sendiri. Banyak minum air panas.

Normally ambil 5 months sis..