37 minggu 5 hari...

Harini dh 37 mgu 5 hari.. menunggu kelahiran baby penuh debaran wlpn dh masuk anak ketiga..? Anak pertama (boy) : 39 mgu Anak kedua (girl) : 41 mgu Anak ketiga :??? Siapa dh bersalin 37 minggu ni? angkat tgn.. hahahha

19 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan kak... sy 37 weeks temujanji doktor kat klinik O&G 😓. Hrp2 x kena admit masuk wad terus 😣 sebab air ketuban kurang n baby kecik dari usianya

Semoga dipermudahkan... Sy 36 weeks, ade rsa sakit celah peha...

Today 37w4d.hahaha.berdebar nyaaa nk tnggu bby keluar.#firstbaby

Tahniah puan...semoga selamat bersalin & selamat berpantang ya

Saya dah 39w5d masih menunggu si comel ni keluar 😆

Sye pon tngah menunggu hari 😀 39minggu

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis😍

Semoga Allah permudahkan segala urusan awak

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis

Semoga dipermudahkan urusan bersalin.