Ada geng overdue tak?

Harini dah 40w2d. Bayinya masih selesa didalam perut. Suami dah bawak pusing satu stadium, jalan jalan kat semua mall yang ada dalam Melaka ni, pegi Taman Buaya pun sudah 😂 berdebar lah nak jumpa si kenit niii

5 Các câu trả lời

saya pun overdue 40w 6d, baru je bersalin 21/1. sepatutnya 21/1 serah diri untuk induce tapi pagi sebelum serah diri pecah ketuban pegi pac dah 4cm setengah jam lepas pada tu bersalin. semoga dipermudahkan urusan awak bersalin ye, enjoy the moment sebab nanti rindu baby duduk dalam perut hehe ☺️

8mo trước

Allahuuuu. alhamdulillah mudah proses awak melahirkan. tahniah yaa! terima kasih atas doanya. rabu ni kene serah diri huhuh

Saya dah 40w 1d. Dah turun tanda darah tapi gi cac baru 1cm. Dr bagi balik tunggu contraction kuat/pecah ketuban. Harap baby bagi kerjasama keluar sebelum tarikh serah diri.

8mo trước

ni anak kedua saya

Amboi baby, selesa sgt tu hahah. Ckp ngn dia nanti mommy charge sewa late check out baru tau 😂 goodluck siss semoga dipermudahkan 🫶

8mo trước

hahahah itulah tuu. sabor ajelah 😂

Saya pun overdue . First Mom baby masih seronok dlm perut. Tak sabar jumpa bby nie 🤭. Harap2 keluar laa sebelum tarikh serah diri.

8mo trước

bila tarikh serah diri tuuu? semoga dipermudahkan urusan kitaaa

sme la dgn sy esk da msuk 40w tp xde tnda2 lg 😭😭😭 tkt kena induce

8mo trước

kene induce takpe lagi sis. mudah mudahan baby pun bagi kerjasama dan selamat semuanyaaa 😭