check up bulanan

Harini check up kali ke2,skrg 14w..1st check up masa buka buku 9w. masa tu berat 46.7kg..harini timbang turun pulak berat jd 45.9kg..mmg alahan teruk dr 4w..start masuk 13w muntah smua da tak ada,tp selera masih xada..harap lps ni selera ada smula..risau tgk berat drop gitu..harini lepas la xyh jumpa doc alasan alahan teruk buat berat turun..lps ni xtau la cmne pulak.hrp baik2 je

2 Các câu trả lời

Berat turun sebb alahan tu still normal sis. Saya dari awal prgnt xpernah kne alahan tapi berat bdn drop sampai 4 bulan. Tp mmg xde selera makan sbb perut sebu bukan xmakan langsung. Still makan tp kuantiti tu skit. Tp masok 5 bulan tros naek je macam biasa. So jgn riso nt brt sis pon slowly2 naek juga

Sy xde alahan pn drop mse kli k 2 check up, lps sbulan tu naik blik sbb sy pulun mkn😂