doakan saya

Harini buka buku pink 12 weeks. Lama betul di klinik. Saya ada keputihab sebelum ni. Tapi bila buang air kecil baru nampak. Tapi sabtu lepas dia start koko. Lepastu dh merah.. sabtu jugak pegi hospital. Tp bhgian emergency. Doktor scan kata ada kantung nampak bby tapi kecik dia kata macam 8 minggu. Hati dh lega.. tapi hari ni buka buku pink. Disebabkan bleeding tu, dia masuk jugak alat amik sample darah. Bila scan kata kantung kosong ?? bentuk pun xmacam biasa. Dia kata mungkin xjadi.. mungkin.. hmm Lemah lutut. Doktor cuma pesan jangan tinggal ubat.. doa byk².. doakan saya ibu².. semoga ada rezeki.. dua tahun merancang sendiri sebab sambung belajar. ?

1 Trả lời

Sy doakn sis dberikn rzeki lg..sy pun bru 6w p blm bt buku lg..n ad msloh kputihan jgak