21weeks 6hari baby tk active

harini baru 21weeks tp hari2 rasa baby active. tapi harini and semalam macam tk active sangat.. org kate sbb ruang dia besar lg so dia gerak kdg tk rasa. cuma curious sbb sebelum ni kick kuat. and kt spender saya harini ada cm keluar air sikit, tk penuh tp ada air mcm jernih je bukan keputihan 🥲 risau la. ada mommy pernah mcm ni tak?

3 Các câu trả lời

sy pon 21w mcm awk.. 2 hri jgk baby kurang active.. awk cuba mkn buah² mcm buah oren ka. sbb yg sy perasan lah kalau sy mkn buah oren.. 2,3 jam lps tu dia start kicking balik.. org lain kata mnum air sejuk.. pstu rajin² usap ajak sembang.. sembang lah psl masak apa ka tgok brg baby kt shopee ka.. topik apa² ja 😅.. tp mmng akn rsa kicking yg slow² lah sbb bru 21w kan.. sy pon mcm awk jgk smpai kdg overthinking. tp suami sllu nasihat jgn pkir bkn² sgt.

Air macam jernih tu normal je. Melainaknada keputihan yang berbau dan gatal. Memang pun dear. 21weeks mmg kurang kicking. Start 28weeks above baru betul2 active and time tu lah ke kena kora kick. Dont worry too much. Kalau awak risau jugak, pergi je private scan tgk baby. Scan kat sonobee murah

1y trước

oo yeke . ok ok saya tetibe risau fikir air ketuban pula 🥲😅 tq ye 🤍

normal sis, sy pun sma mcm sis. Selalu overthinking kalau baby tak aktf. Baby gerak je. Sis cuma buat bancuh sunkuit oren tu tnpa gula, buat masam2. Sy buat mcm tu baby akan gerak