Baby kurang gerak

Harini baby kurang gerak tp ada laa gerak pagi td sikit, then tghari ke malam banyak mengeras jee. Benda ni ke risau ke? Kena pi check hospital? Tp if tekan perut dia ada je gerak tp sikit je. Mommies out there help 😭 now 36weeks

1 Trả lời

Baby gerak sambil mengeras ke camne ? Mcm baby sy suka gerak dan keraskan badan dia. Kick dah kurang. Tapi sy still kira gerakan dia.

4y trước

In shaa Allah baby okay je sis. Biasa la dah hujung2 ni dah sempit 😁