Week 3 - spotting atau period?

Harini ada spotting darah warna coklat. Tak sure itu spotting awal pregnancy or darah awal utk start period. Test upt masih positif. Lepas gugur 2 bulan lepas jadi cepat paranoid. Harap kalini berjalan dgn lancar.

3 Các câu trả lời

Spotting awal kehamilan lh sbb upt +ve. Sebab awak ada sejarah keguguran, lebih baik jumpa doktor untuk pengesahan awal kehamilan dan buka pink awal utk dpt kan pantauan awal bg ibu dan kandungan sbb kategori berisiko

bila next period sis? saya pon tunggu delay .. heheh .. harap ada . doakan saya yer

2y trước

Sepatutnya period 21hb haritu.

awak guna upt brand apa ye boleh detect pregnant awal?

2y trước

Sy guna test yg murah pun boleh detect positif.