Doakan saya mommy2 😊

Harini 8/11/22 serah diri jalan baru buka 1cm, doakan saya semoga dipermudahkan mommy. Saya doakan siapa2 yang telah mendoakan saya dipermudahkan urusan bersalin dan siapa2 yang telah menunggu zuriat dikurniakan zuriat yang sihat amiin 💕🫰🏻

40 Các câu trả lời

Semoga dimudahkan semua urusan mommy. Semoga mommy dan anak selamat dan sihat dua duanya.

Didoakn agar dipermudahkan urusan dan diberikan kesihatan sis dan baby...Aamiin

Semoga dipermudahkan. bykkn zikir nabi yunus. Selamat ibu dan anak. Aminnn

insyaAllah baik2.. smoga dpmudahkn sis.. bnykkn zikir bila cntrction

aamiin moga dipermudahkan untuk sis ..semoga bersalin secara normal 💕

inshaAllah, semoga Allah swt permudahkan urusan sis ya.. aminnn🤲

Semoga dipermudahkan dan selamat semuanya buat puan dan baby..☺️

aminnn semoga dipermudahkan ya mommy. next saya menyusul juga. ❤

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis...amin🤲🏻🤲🏻...

sy 13/11 serah diri semoga urusan kita dipermudahkan 🤲🏻