due 6/6/2023

harini 37 weeks , rasa takut telah meyelubungi diriku . ade yang dah bersalin ke tu share2 lah🙈 #firstmom #firstbaby

7 Các câu trả lời

😍 x perlu takut sis...set dlm otak dan hati : nk jumpa baby yng ku kndung slma 9 bulan ni...... sure rasa takut tu akan hilang.. .. sy doakan sis bersalin normal dgn cepattttt sgt2.....

1y trước

Btl.. sy pn pk mcm tu..

memang takut sis. tp percayalah,bila dah contraction tiada lg rasa takut. yg ada hanya rasa nak keluarkan baby cepat² sbb sakit sgt tak boleh nak tahan

Nak selit tanya soalan, awak2 prepare baju baby balik dari hospital baju apa? Rompers ke or sleepsuit ke baju berbutang

1y trước

kalau sy nurse pesan berbutang di depan

sy 36 weeks pn dah rasa debaran ny huhu🤭 semoga urusan bersalin kita dprmudahkan aamin ya rabbal alamin🤲

37 minggu 4 hari induce . 4 hari lepas saya bersalin . semoga urusan awak dipermudahkan🙂

1y trước

saya induce sbb baby kecil 2.2 , ketuban tinggal sikit . bukaan buka 1 cm .

Kalau sakit jgn jerit2 dlm labour room nnti misi marah huhu

semoga dipermudah urusan