berat baby

harini 36 weeks 4 days pergi dcan di KK , Dr kata berat baby 3.04Kg 😅 ada ke yg sama mcm sy ? baby lahir berapa berat ? #ingintahu #firstmom #firstbaby

5 Các câu trả lời

1st baby (boy) bersalin masa 38w2d. scan before bersalin 3.3kg. baby keluar 3.15kg. hampir ceaser tapi dpt . bersalin normal. 2nd baby (girl) bersalin masa 39w4d. scan before bersalin 3.3kg. baby keluar 3.52kg. bersalin normal. hari ke 6 pantang sekarang☺️

Sy mse 36w brt bby 3.1kg..skrg tgh tggu hri nk bersalin..klau x bersalin lg minggu dpn 18/1 admit & 19/1 induce..pdhal due 22/1..sbb doc risau bby bsr..doakn sy dipermudahkan bersalin ank ke3 ni dan selamat semuanya..

alhamdulillah..mg bby sihat sntiasa dan dpmudahkan segalanya hingga slmt brsalin...Allahuma aamiin Ya Mujib..🫶🏻mcm sy dlu bersalin 34week bby berat 2.1kg

2y trước

aah awl sbb pp type 3 😉✌🏻 alhamdulillah ..nnti lg beberapa bulan kita ry aidilfitri nnti genap anak sy umur 4 tahun sbb dia lahir 30ramadhan esk nya dh ry..hehe .🤭✌🏻

sye pun bru je scan 36 weeks smlm. berat bby dh 3.2 kg. bsalin nnti xtau lah brpe berat die. 😅

Scan 3kg tp bila kluar 2.75 shaja huhuh