Harini 35weeks 6hari, sakit perut yg sgt smp tercirit & muntah2

Harini 35weeks 6hari, kena attacked kali ke 2 sakit perut yg sgt2 sakit smp berpeluh2.. Sakit smp tercirit Dan muntah2.. Sblm ni pernah kena 34weeks, tgh mlm, perkara yg sm. Adakah ni disbbkan faktor mknn (slh mkn) / morning sickness jgk? Ada yg pernah alami gejala ni?

1 Trả lời

Better pergi hosp untuk check

4y trước

Sy Dahh delivery dah puan.. Alhamdullilah. Selamat smuanya. Post ni ms sy 35weeks dlu. Terima kasih sudi bls post sy ❤️😘