Cepat Bukaan Bersalin

Harini 1/6/2023 bersamaan 39minggu 6hari . Esok due date 2/6/2023 . Dah cuba macam² cara untuk cepat bukaan bersalin 🥺 mengandung kalini lambat pula baby nak keluar . Guys , ada yang sama macam saya ke ? #anaknombor4

2 Các câu trả lời

saya ank ke 4 jgk due date 1.6 .. tpi dh emergency czer 23.5. bru ni sbb perut mengeras lbh 24 jam sampai pAc scan kpla bby kluar dr laluan pulak..sbb sy ade Gdm Diet control air ktuban lbh tu y bby snng psg🤣🤣.. bby awk syok ddk dlm pewut tu .. tpi klo rsau bter serah diri .. sy sblm² ni pon buat mcm² xtrn tanda mse mrk cek laluan bwh trk bkk jln trn lendir + drh

1y trước

smoga dipermudahkan ursan awk pulak ,🤲🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Cuba try senaman kupu2 sis, squat, jalan itik. Org kate paling berkesan bersama suami

1y trước

3benda tu saya dah buat . dan tengah buat 😂