ALHAMDULILLAH

Harini 16 minggu 6 hari... due date 22/7/2019 siapa yang sama bersalin bulan 7 tahun ni?? 25hb ni scan baby,kalau ade rezeki nak tengak juga jantina laki ke perempuan ??

22 Các câu trả lời

silap kiraan pregnantcy awk ni... sy sekarang 22weeks 2 days due bulan 10 syg... kire balik kitaran pregnantcy awk... ke awk salah taip

5y trước

Oo.. Sy harini 23 weeks 2 days.. hehe

Sy pn 16 minggu jgk..due date sy 26 november 2019... Xkn la sekarang 16 mggu bulan 7 dh nk bersalin... Peliks...

5y trước

In shaa allah ameen sis

Due date sy bulan 1..baru 10week..anak first ni.. Mom to be.. Tpi pelik jugak due awak awal..?

Awak Baru 16 minggu 6 hari, betul ke due date 22/7/19? .. Saya nk masuk dh 36 mggu due date 19/7/19

Due date sis sama dgn sy😊😊😊 sy pnye next ultrasound kt k.k lmbt lg...so, xthu lg gegirl ke boboy..

5y trước

aminn..😊

Mcm silap jer kiraan kandungan awk tu ..saya dh 34 minggu,due date saya 27/07 ni ..

5y trước

Hari pertama check up berapa

Sy 37 week..due date sepatutnya 27/7/19 tapii kena serah diri next week 12/7/19..

5y trước

Good luck sis..semoga dipermudahkan semua

Sy 17mgu 2hri due date 11/12/2019... smoga dpermudahkan mommy2 smua 😘💕

5y trước

Waahhh... Tahniah² smoga dpermudahkan urusan kita bsama

Awlnya awk bsalin..awk bsalin bln 7 ke? Sy 19 weeks due bln 11

Saya 31minggu..due date bulan 8..sis tersalah due date kot sis 🤔

5y trước

Sama lah ye kita sis..lebih kurang 😊