DOAKAN SAYA DAN YANG LAIN .

hari² baca and tengok perkembangan group ni .. seronok tgk org post UPT , SCAN and BABY bum , harap saya dapat merasai detik itu jugak .. masih TTC lagi .. belum ada rezeki sy ..mintak doa ibu² semua ye , mana tahu atas doa ibu² semua dpt memberi sy semngt dan termakbul apa yang sy hajatkan .. doa yang baik² inshallah , amin .

78 Các câu trả lời

amin sis,mudah2an kta semu dpt mjadi seorang ibu😇😇😇..

Semoga Allah permudah kan urusan awak..Dan dapat anak sihat come.

aamiin..semoga Allah makbulkan doa sis dan dipermudahkan urusan

In sya Allah semoga murah rezeki sis

Doakan sy dikurniakan zuriat jugak. Ttc 1y 10m👼🏻

Semoga Allah titipkan rasa n pengalaman kat awak yea

Aaminn.. doakan sy jugak sis prgnant tahun nie😊

Bykkn istigfar dan doa..insyallah ada rezeki nti

Aaminn, insyaallah ada rezeki baby nanti ❤️

Sis try guna opk,sy doakn sis dpt zuriat jgk 😘

5y trước

amin inshallah .. terima kasih puan