Luahan sekejap ( mimpi mengandung)

Hari sabtu haritu.. kira da 3 kali sy mimpi mengandung.. tapi masih belum ade rezeki utk tahun ni , kami masih mencuba. Adakah sy bermimpi disbbkan asyik fikir bile dpt anak??. Ade setengah orang.. dia mimpi betul2. Bile dia check result +ve.. Masih struggle utk ade baby 💪#adviceplease #justshare #mimpimengandung

4 Các câu trả lời

ya, mimpi tu mainan syaitan & hasil dari subconscious mind kita. bukan petanda apa2 kecuali kalau mmg ada orang alim dalam bidang yg tafsirkan mimpi tu. lagi kita fikir lagi kerap kita mimpi.

Kalau asyik fikirkan apa pun, memang akan terbawa sampai ke tidur, kita akan mimpi.

awak ada pergi check kesuburan tak?

semoga ada rezeki