Durian boleh makan atau tak?

Hari nie kandungan saya 10minggu 6hari. Boleh ke saya makan durian? Saya teringin 😓#pregnancy

2 Các câu trả lời

kalau teringin, doc imelda advice mkn 1@2 ulas durian lebih baik drpd mkn aiskrim durian 😊 #justsharing memadai sekadar rasa hehe

4y trước

kalau sy tgk dlm info, durian xdigalakkan mkn sebab tahap gulanya. tapi Kan, org Tua ckp xblh mkn sebab panas. sy Pon pening, tapi sy nak mkn jugak 😭

Boleh seulas dua. Tengok malam tido okay x. 😁 Kalau saya, mkn 3 ulas besar, malam x boleh tido, panas ya amat.

4y trước

risau yg Tue jugak, xpelah xpyh mkn.