tentang nenas

Hari ni tanpa sengaja saya termakan nenas..adakah ia bahaya. ? Saya jadi risau pula..?

11 Các câu trả lời

Merasa x apa. Jgn lebih2 . Nurse pon ckp nk mkn jela apa teringin nk mkn tp tahu had . Klu xde pape masalah lps mkn tu x perlu risau

5y trước

Ohho.. Terima kasih..

Dr Imelda ada cakap makan nenas boleh and bukan punca keguguran. Tapi kalau nak selamat jangan ambil secara berlebihan

Setakat makan sepotong dua insha allah tak ada apa2 jgn makan 1lori udah lerr

durian saya mkan..pon bnyak jugak...huhu...last2 anak dlm perut panas meragam

Insyaallah xde ape2. Sy sblm tau pregnant pon bnyk mkn nenas 😂

InsyaAllah xde pape. Boleh je mkn cuma jgn byk

5y trước

Insyaallah..terima kasih..

nenas msak boleh,nenas muda jgn🤭

Takde pape. Nenas boleh naikkan hb.

Xde ape..jgn mkn byk

Xpe jgn berlebihan