Mohon pencerahan

Hari ni sya cekup 16week scan bunyi nadi baby x dengar macam cekup time 12 week kenapa ya saya risau sangat ..tapi nurse kata bacaan ok dan sebb x bunyi tu nurse kata sebb kecik lagi jarang la dapat dengar bunyi nadi .. tpi kepa sebelum 16week saya cek dkt klinik swasta dan masa buka buku hari tu dengar jelassa jaa kenapa hari ni 16 week 2 kali cek soind x dengar 😭😭😭😭😭😭😭

1 Trả lời

I think it's degup jntung tu. How nk detect nadi via ultrasound? And if nurse kata normal, it's normal. Don't worry too much.

2y trước

yekee umm ok la kalau macam gitu ..semalam lepas balik kk sy trus ke klinik swsta untuk cek nadi an buat scan skli .. Alhamdulillah laa helas dengar n baby sihat legaa dengan .. mungkin kk tu pun sound problem sikit kott ..