Macam-macam Dugaan😭

Hari ni sy test positive covid😭😭..kandungan baru berusia 7 minggu…mcm2 dugaan dlm hidup saya..apa perlu sy buat supaya covid ni cepat hilang dan tidak bagi effect dgn kandungan sy?

Macam-macam Dugaan😭
2 Các câu trả lời

InshaAllah takde apa2 kalau takde simptom yg teruk. sama mcm Sy haritu cuma Sy takde demam, cuma batuk dan selsema sikit. alhamdulillah baby okay je

1y trước

doa yg baik2 ye

sy pown skrg mcm sis pstif cvid..kndungan 8w lbih..mudahan2 kndungan kuat n baik2 sja laa