39 minggu 4 hari belum ada tanda lagi

hari ni sy dah 39 mggu 4 hari belum ada tanda lagi. nanti kena serah diri 21/04 sbb gdm. dah macam2 cara buat, cuma belum try bersama suami lgi sbb badan penat sangat😌. doakan sy yaa mummy2 manatau ada doa kalian yg termakbul sini. Aamiin…

2 Các câu trả lời

Saya bersama dengan suami, esok petang nya terus rasa contraction dan esok nya pulak selamat bersalin.

sama lah kita, 21/4 serah diri. harap dia suruh balik dulu beraya makan banyak banyak haha

1y trước

wah sama tarikh… beraya kt hospital la ni 🤭