hamil 22minggu 4hari..sangkut kencing manis..

Hari ni pergi klinik dah kena buat BSP..1 hari cucuk 4 kali..untuk cek gula dlm darah tu.. Ibu2 di sini ada cadangan tak apa yang perlu saya buat untuk cantikkan bacaan semasa mengandung ni hingga bersalin..

2 Các câu trả lời

Jaga pemakanan. Jaga kuantiti pengambilan makanan tu. Kalau teringin nak makan makanan manis, boleh je. Tapi jangan selalu. Sebekum nak oegi check dekat kk, jaga makan betul2 2 hari sebekum check bsp. Nanti bacaan kelaut. Hari check tu pon jngan la makan roti putih. Karang tiba kena naik dos. Puncanya silap makan roti putih tu je 😂🤣

Banyaknye typo hahahaha