Cara Utk Naikkn Uri

Hari ni p check up preggy 7 bln... Doktor bgtaw tdi uri dh ke bawah.... Ade x cara utk menaikkan semula uri...

2 Các câu trả lời

Selalu orang suruh mengurut , saya dulu misi check perut misi cakap songsang bagitau family diorang suruh saya p mengurut tapi saya takut Alhamdulillah bersalin normal elok Doktor tu check perut je ke atau pun scan nampak duk dekat bawah ? Tapi 7bulan awal lagi Nanti baby akan pusing sendiri inshaAllah banyak2 berdoa

banyakkan bersujud insha allah .. adaa kebenaran & kebaikan nya solat buat ibu mengandung .. saya pun pernah uri kt bawah , tpi alhamdullillah dh naik .. sy pun dah 7bulan lebih 😊