Baby Songsang

Hari ni KK bg sy surat refer ke HTA sebab baby songsang sampai sekarang..perut sy kerap mgeras..plan nk bsalin normal..lagipun rumah tingkat 5 xde lift kan..mcm2 blh jd..siap aad tips utk baby songsang..? sujud lama2 xblh sbb tgn sy masih sakit & kebas

2 Các câu trả lời

banyakkn mencangkung sis. kencing kalau boleh cangkung. lpatu tidur ngiring. sy drp 23w baby tk ubh position, mmg kepala dia kt bawah. maybe sy kerap cngkung, basuh bilik air pon cangkung. time2 prgnant ni habit luar biasa pula, suka basuh bilik air. hari2 nk basuh🤣 kalau sujud dh lama sy tk solat sujud sbb kaki sy bengkak tk leh nk tahiyat plus senak kalau sujud. dh lama sy solat duduk.

3t trước

eh...cara kita sama lah...haha..part basuh bilik air tu membantu sngat kot...bby sy songsang dr week 26...weeks 30 balik kddkn yg betul..skrg dh msuk laluan...tggu hari dh

Biasa saya dgr mmg kena sujud lama2. Tp try ckp2 dgn baby pujuk dia pusing. And boleh jugak cuba buat ecv dgn pakar. Saya dulu sampai bersalin baby tak berpusing kena czer huhu seksanya Tuhan je tau. Saya time pun penat nk sujud & tak sempat buat ecv sbb dah turun tanda

4t trước

tgn sy carpel tunnel..xblh tahan dg tgn lama2 utk sujud..skrg solat ats kerusi🥺..sakit x buat ecv?