36week 2day

hari ni dh 36 week byk berjalan makin sakit kat pelvik risau terberanak awal sape kat sini geng bln disember?? ada rasa tanda2 nk bersalin x?? #firstbaby #bantusharing #pejuang_garisDua

10 Các câu trả lời

sayaaa 19/12.. byk berjalan jugak n kdg skit jugak kat bawah tu..doc kata baby tgh carik jalan🤣 skrg tgh duk buat urutan prenium tu..ngilu jugak la tp duk fikir kepala anak aku lagi besor dri jari ni hahah so redah je laa.

2y trước

aduhh nk buat jalan itik xlepas sb tersangkut perut dgn peha 😂😂😂😂

Hi mommy! Saya ingat sharing sesi live haritu dengan doktor. Dia cakap ada 3 tanda utama ibu bakal bersalin. 1) contraction 2) keluar darah/mucus plug 3) air ketuban pecah Good luck ya mummy! Dan tahniah juga

2y trước

tq2 aminnn

saya dh 36w5d tapi sy tgk perut saya belum turun lagi risau pulak bersalin lambat nanti . tapi bawah dh sakit2 dh dan selalu jgk kena contraction palsu..

2y trước

bykkan berjalan sis mcm sy ni asyik beejalan je tu yg sakit2 tu

sy due 26/12 🙋‍♀️ mmg xlarat nk brjalan dh..kaki pn bngkak...skali sekala baby mngeras & rasa sakit sngugut ringan

2y trước

amin2 ya rabb...tu la rasa xsabar pd masa yg sama neves pn ada...sbb anak no 2 dh tau rasa sakit mcm mana

sy pun dah 38weeks due bln 12 jga,tp blm ada tanda" yg betul lg just contraksi main" jer.. hrp" bby kluar sblm due..

Sya 35w dh kuar tanda mucus lendir bercampur darah coklat cair.. Tp laluan belum ada

2y trước

semoga dipermudahkan urusan

blom ada tnda sis..cuma bhgian bwah mmg skit..xpa doa baik2 klau rs ada tnda trus je g emergcy ..

2y trước

dia sakit sb bby mengeras so nk jalan pon siksa terkangkang2 jalan 🤣🤣🤣

sy 15/12 ..blom ada tanda2 jugak..😅 harap2 kita dprmudahkan bersalin nanti ya sis

2y trước

aminnn makin dkt makin neves allahu 😂😂

Sama sis saya due 12 ni selalu Ada tanda2 suda

2y trước

Sama date dengan saya . Semoga dipermudahkan

24/12..dh xlarat sgt dh nk bwa perut..

2y trước

go mummy go semoga kita selamat berjuang nt