Janin tiada denyutan jantung

Hari ni check up 8 minggu rupa-rupanya janin tiada denyutan jantung,maksudnya janin tu akan gugur,cuma nak tanya lama mana perlu saya tunggu janin tu keluar sendiri?doc bagi saya tempoh 2 minggu lagi utk folo up,saya sedih juga tapi mungkin ada sebabnya janin saya tidak menjadi,ada sesiapa pernah alami situasi mcm saya?kalau ada tolong kongsi،tq

12 Các câu trả lời

Berdoa yang banyak saja sis. Tuhan pasti jaga kandungan kamu. Tiada apa yang perlu dirisaukan..

5y trước

Masih belum ada apa2 saya berdoa semoga Allah permudahkan urusan

Apa pun semoga sis kuat.. hope dpermudahkan urusannya..