contraction

hari ni ada rasa sakit kt bwh perut n rasa mencucuk2 kt pinggul setiap 30 minit.. confius contraction ke bukan.. due 26/8 lame lagi #SeriusTanya perlu ke pegi check

2 Các câu trả lời

Saya pun due 26/8 skrng dh kerap2 sakit bahagian bawah n pelvic. baby pun dh masuk laluan perut pun slalu mengeras jgk . Saya target nk beranak sebelum due 16/17/18 around tarikh mcm ni boleh tak tlong doakan saya dpt beranak dlm tarikh tu. Tak larat dh nk tunggu due

Seharian gap 30 minit ke?

2mo trước

ok tq