35 minggu

Hari ni 35 minggu bangun pagi terasa sakit kt bahagian bawah tp x sakit sgt cuma dia dtg sat2 sakit tu. Ada dak sapa2 mcm saya? Nak buat mcm mna ya? Ke benda tu normal?

2 Các câu trả lời

Braxton hick / false contraction tu sis. Sbb dah 35 weeks. Tapi, monitor je sakit tu. Kalau kerap sangat segera ke hospital ye. Saya dan kakak saya pun bersalin anak 1st on 37 weeks, anak 2nd kakak saya pulak 33 weeks. Tanda sakit tu mgkn juga tanda2 hampir bersalin. Semoga sis dipermudahkan urusan bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻💕

False contaction kot