Frust

Hari ke 19 delay period, finally period jugak. patutlaa check upt negative jee. Sakitnyaaa bila period lama delay ? Frust suami, semoga ada rezeki lepas ni..

16 Các câu trả lời

Moga ade rezeki sis nanti ye. Sy pun harini da hari ke-12.. still delay.. biasenye dtg on time je previous month. Check haritu -ve. Nanti hari ke-14 nak try check lagi. Doakan sy ye semua agar sy agar diberikan rezeki mendapatkan zuriat. Amiin

10mo trước

Sis nur,msa dlm delay tu ada apa2 simptom tak

Alhamdullillah sis.. penantian ada penghujung. Lpas ni usaha utk cycle bru. Sy hri ni pun ckup 19 hri lewat.. xda tnda2 period. Sllu xsgn cik p dtg 2 kli sbln. Bln ni snyi sepi. Nk buka buku bru pun xtw cmne. Sbb lom period lagi. Opk pun ngtf. Upt pun ngtive. 😌

5y trước

dont give up. semoga ada rezeki buat kita 😊

Faham perasaan tu... Kita lg down bila tgk husband kecewa. Bila dh byk kali delay, smpai mls nk berharap... Smpaikan time upt naik double line pun dua2 mls nak caya. Tak excited pun sbb tkot kecewa. InshaAllah.. Ada rezeki tu nti. Cuma jgn putus asa je..

4y trước

sy 3 bulan period asyik lewat lbih 15 hari.. bulan ke4 sy lekat.. msa mula2 check naik 2 line xcaye pon tp alhamdulillah Allah bg rezeki bila smpai masa 😁

Aminnn. Moga ada rezeki lepas ni sis. Jangan give up untuk berusaha ok 😊

5y trước

insyaallah, amin. tq sis 😊

Dh lama ke ttc? InshaaAllah, rezeki anak dtg tepat pada masanya nanti!🤗

4y trước

3 bulan period sy kacau mcm tuu, lpstuu lekat bln ke4 😁

Insya allah rezeki d lain kali yg penting hunuzon dgn allah

4y trước

alhamdulillah, rezeki sy skrang dah 5months ..😊

Insya Allah, semoga dimurahkan rezeki yer sis...amin 🤲🏻

5y trước

insyaallah. aminn 😊

Xper blum time lagi moga Allah permudahkan semuanya

5y trước

insyaallah 😊

Tak pe sis. Usaha lagi. Belum sampai masa yg terbaik tu.

5y trước

betul, tq sis 😊

semoga Allah rezeki kita anak yg soleh solehah..aaamiin