Scan 11 week

Hari ini sudah tiba 14/12/2022, 7:53am. Ya allah sumpah nervous sebab nak tahu result janin. Harap² janin saya nampak la kalini ini. Semoga awak membesar dengan sihat ya sayang 🙂

6 Các câu trả lời

Hai sis klauuu tk kisah boleh tk tunjuk gmbr kntung sbb saya pun 7w kntung nmpk kntung je🥲..dan ada tnda tnda tk hamil kntung kosong ni🙏

2y trước

Select dekat post saya nanti

InsyaAllah dah boleh nmpk tu.. dh penah scan ke sebelum nie sis?

2y trước

Dah scan 5 kali masuk hari ini. Pertama minggu ke-3,ke-5, ke-7, ke-9 dan ke 11

hi awak mc mana kputusan scan awak harini..

2y trước

smoga awak tabah ye...insyaallah akan digantikan dgn rezeki yg lebih baik..

ya sis mcmana result scan harini?

2y trước

allahu.. dh try scan tvs ke sis.. takut scan biasa x nmpk... sllu scan dri bawah tu bole nmpk semua.. moga ada keajaiban buat awk.. aamiin

hai sis mcm mna scan hr ni

2y trước

Kosong 2minggu lagi cuci rahim………

🤲❣️