Lompat!

Hari ini, mumma jumpa doktor. Baby masuk 14 minggu. Scan baby, baby lompat lompat dengan aktif riang betul macam tahu mumma mahu lihat dia. Doktor kata, kandungan tiada masalah ibu tiada masalah. Tunggu masa untuk temu janji klinik kali kedua. Harap semuanya baik baik saja setelah alami keguguran yang pertama jun lalu. EDD : May 2020 ♡

1 Trả lời

Dia punya sonok tu,x saba nk tnjk kt ibu la tu bijak pandai dia,moga membesar dengan sihat ya syg..jga diri & bkl baby raya aidilfìtri ya sis