mengantuk sangat

Hari ini genaplah 7weeks. tapi ya allah rsa penat sangat. Kt kerja asyik tersengguk je. Mengantuk tu rsa mcm pening2 pun ada. Balik keje mesti tido. Malam dah tido awal pun sama je. Ada tips ke mummy skalian cmne nk ada tenaga balik ni..#advicepls 😴

4 Các câu trả lời

lebih kurang sama dgn saya. start pkl 2 lagi tmbh2 mengantuk. mcm ada gam kt mata ni tertutup je.. balik rumah tidur awal jam 9/10 malam. t pagi esok tlajak jgk pkl 7.. siapa ada tips bagus boleh share jgk 😀

Sama dgn saya 🥲 Nak2 pulak keje jauh, petang sampai rumah je terus terbongkang atas katil. Lps isyak terus tido dgn tak lalu nak makan lagi. Tp esok pagi bangun jd penat balik padahal bru je bangun ni 🤣

sama la kita. nak jalan sikit pun dah semput dahh. mengantuk sgt badan pun selalu lelah je.. tpi orang cakap benda ni biasa huhu. i pun nk tumpang advice kalau ada yg nk share 🤭

org kate kalau mngandung ni normal je bnyk tdo 😂

2y trước

😅😅😅