Weeks 35 4 Days

So hard to sleeps at night... ? Any moms experiance same weeks same problem?

10 Các câu trả lời

Me too.. Im already 38w 3d..susanya mau tdr.. Ptg sj dpt tdr tu pun dlm 1 2 jm sj.. Mlm pla lewat mlm sda trtidur selalu.. Itupun i need to watch something on utube, lyn fb.. Smpi my husband tegur sda2 la tguk hp🤣😂but mcm mna mau tdr klu tk mngntuk

5y trước

Yeah tu la.. Prnh mnglmi bnda yg sama.. Siok2 tdr tup2 tiba2 trbgn.. Segar bugar trus mta

yes me also already 35weeks 1days and really2 susah nak paksa mata even ngantuk pun tak ,lately ni tidur around 6/7am :( and wokeup around 9/10am something not enough rest actually 😭

5y trước

Sama sis... Normal rasanya kan... Huhu

Yaaaa samaaa. Saya 35w 3d, mmg susah nak tidur. Biasanya lepas subuh baru tidur. Baby aktif pulak waktu waktu camtu, mmg susah nk tidur.

5y trước

Haha ya itulah tu.. 🤭😅

alahaii... sy bru 29wk pun da susa nak tdur mlm... ape lgi bila da 35wk... 😂😂🤣 tak tahu la

5y trước

Makin besar baby sis... Mmg makin la susah tidur.. Tapi peliknya sebelah siang senang pula tidur.. Tidur yg betul2 penat

Sy pun sma susah nak tidur mlm...tp nnti siang sy ganti pula...sbb mlm2 tak boleh tidur

5y trước

Sama.. Siang sya senang tidur

Sama. Sampai menangis dkt hasben. Xtau nk describe mcm mn rasa tu.

5y trước

Allahu....sabar ya mommy.

Be strong mummy! Nanti lama lama ok, skrg kena usaha je cuba tidur

5y trước

Ok thanks sis... I try

Same! I wish I can sleep while standing hahahhaa

5y trước

What is your weeks now?

Me too! Becoming so sleepy during day time. 😴

5y trước

Same... During day time very sleepy...

Amalkan ne sis tuk jaga kandungan