Just nk tanye dan minta pendapat

Harap mummy dapat share pengalaman mummy...maaf nk tanye ada x mummy kat dlm nie yg pernah bersalin induce sakit x cube kongsi pengalaman mummy

1 Trả lời

Saya induce pil. 2 kali. Yg pertama induce tak sakit sgt boleh jln lagi. Yg kedua induce da tak tahan sgt sampai mintak doc ubat tahan sakit. Mmg lalok habis ubat tdo. Tdo je. Dlm tdo pun still rase sakit tu. tp ikut org juga la dear. Kadang ade yg induce belon and induce ape tah lagi satu tu. masing2 punya tahap sakit la hehe. Semoga dipermudahkan segala urusan ye dear