Nak tau nie positif atau negative

Harap dpt membantu...just nk tau tu positive ker negative...maaf anak first....#firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

Nak tau nie positif atau negative
7 Các câu trả lời

sy pun macam ni sis.. guna clear blue naik samar² macam ni.. tapi guna jenama lain langsung kosong.. period dah 5 hari lambat

or sis boleh try yg digital punya clear blue. lgi sensitive.. better time subuh, first urination tu sis test

Tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

samar2 tuh kalau ekotkan... nanti sis try repeat lg 2 mggu.. hcg masih rendah mungkin tuh xnaik terang lg line

2y trước

ok .. terima kasih

Cuba try pregnant dip n tell. Tu lg tepat.

pernah kne mcm ni . hujung² period 😔🥲

2y trước

oooo..ya ka...xpa nanti saya p klnk ja utk pengesahan

Mcm positif.. Tahniah 🤗

2y trước

ya ka...sb tgk samar2 ja ......period Pon delay dah