breast pum

Happy weekend mommies. nak tanya perlu dak i beli breast pum? due i next month. i memang nak fully bf baby even nanti kerja pun i wfh. i rasa perlu, ada nasihat or pengalaman yang mommies boleh share dak? thank you #firsttimemom #ingintahu

2 Các câu trả lời

perlu.. beli shj.. kita x tahu lg keadaan anak slps lahir mcm mana & diri kita dlm tempoh berpantang mcm mana..

1y trước

Baik. thank you ☺️

saya fully bf n beli pam, tapi guna masa awal pantang ja, n then tak guna pun . so rasa mcm membazir juga la.

1y trước

okay thank you ☺️